Achterhoekse ondernemers willen van de site eenglaszonderpas.nl af, waarop staat dat zij niet controleren op de CoronaCheck vanaf zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Achterhoekse ondernemers willen van de site eenglaszonderpas.nl af, waarop staat dat zij niet controleren op de CoronaCheck vanaf zaterdag. © Rob Engelaar

Achterhoekse horeca verbijsterd over site tegen coronacheck: ‘Ik wil hier meteen vanaf!’

UPDATEAALTEN/ VARSSEVELD - Slechts twee van de twaalf Achterhoekse horecaondernemers die op de site eenglaszonderpas.nl staan, weten daar van af. Sommige ondernemers zijn verbijsterd en willen van de site af. ,,Ik ga meteen mailen, ik wil hier niets mee te maken hebben!” 

6 reacties

 • Lisa visser

  1 jaar geleden
  Immuunsysteem van gevaccineerden ís zwakker! Helaas wordt daar geen informatie over gegeven stel dat dat bekend wordt!
 • Ronnie Waandel

  1 jaar geleden
  Mattie Veld, er is helemaal niets crimineel aan het opstarten van een website die mensen van informatie voorziet. Ik vind het geblaat van u onzin, maar dat maakt u geen crimineel.
 • Ankie Bronckhorst

  1 jaar geleden
  Wat een zeikerds die Nederlanders. In Frankrijk was het nergens een probleem en werd bij het opnemen van de bestelling snel je QR-code gescand. Een paar seconden p.p. Wees blij dat je open kunt en dat de 1,5 meter maatregel van tafel is.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Wie dit gedaan heeft is gewoon een crimineel niets meer of minder!
 • Martijn van Dongen

  1 jaar geleden
  Ik ben niet zo van de complottheorieën, maarrrrr nu heb ik de indruk dat de mensen die tegen vaccinatie zijn op deze manier hun punt willen maken.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem