Volledig scherm
De kalender met bekende en minder bekende Achterhoekse mannen. © DG

Achterhoekse mannen op kalender van kapperszaak voor het goede doel

DOETINCHEM - Een keur aan bekende en minder bekende Achterhoekse mannen sieren de kalender 2019 van Terra Haarmode uit Doetinchem. De kalender is voor 7,50 euro te koop. De opbrengst gaat naar Stichting Haarwensen. Terra Haarmode heeft 1.000 kalenders laten drukken. 

De stichting schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot 18 jaar, die door medische handelingen of een vorm van kaalheid hun haar verliezen. Marthe, een meisje dat zich laat knippen bij Terra, verloor door ziekte haar haar. Dat was voor Terra Haarmode aanleiding voor de actie. 

,,Marthe, die inmiddels weer haar eigen haar heeft, zal in februari de cheque overhandigen aan Stichting Haarwensen", zegt Jolanda Schut, eigenares van Terra. 

Van de Pavert

Ted van de Pavert (speler van De Graafschap), René Bot (oud-speler van De Graafschap en eigenaar van Getfit35), Thijs Giesen (Kleurmeesters) en Stuw Houthuijzen (scholier) zijn enkele van de twaalf geportretteerde mannen. 

De foto's zijn genomen door Leonie Jansen bij sportschool Getfit35. De kalender is onder meer verkrijgbaar bij Terra Haarmode, Getfit35 en de Rabobank in Doetinchem. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek