Personeel van Arriva staakt de komende week, net als eerder in januari ook al het geval was.
Volledig scherm
Personeel van Arriva staakt de komende week, net als eerder in januari ook al het geval was. © theo kock persfotografie

Amper bussen en minder treinen door staking: ‘Ik verwacht dat er bijna niks rijdt’

Wie deze week met het openbaar vervoer wil reizen, moet er rekening mee houden dat er waarschijnlijk amper bussen rijden. Ook regionale treinverbindingen zullen ernstig verstoord zijn: de hele week wordt er gestaakt.

36 reacties

 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  Jaren geleden werd er ook gestaakt op de Maaslijn en zelfs met de bussen! Deze spoorlijn is helaas een stiefkind in Limburg en hij zal, zolang hij niet is verdubbeld en geëlektrificeerd, alleen nog meer ellende blijven opleveren!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Martijn Wolsink,de Belastingdienst,het Onderwijs zijn overheidsbedrijven die het prima doen.
 • Caroline van Beest.

  2 maanden geleden
  Schandalig
 • Martijn Wolsink

  2 maanden geleden
  Openbaar vervoer is wat mij betreft een sector die niet kan en mag staken. Privatisering ok, maar daar hadden ook bepaalde levering afspraken bij gemaakt moeten worden. En anders gewoon weer lekker een overheidsbedrijf van maken. Want studenten, werknemers en werkgevers zijn afhankelijk van het OV, en dus kan dit niet plat gelegd worden, nooit!
 • w Kooijman

  2 maanden geleden
  De FNV kan naam beter veranderen in" Fijn niet Vervoerd"" Met deze landelijke actie is zeker niet in het belang van de OV gebruikers, tijd om de privatisering van het OV terug te draaien! De Belgen doen het wat dat betreft beter, met de stedelijke en regio vervoer onder de naam DE LIJN, ook binnen de regels van Europa.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem