Joram Stollman, spoedeisende hulp-arts in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Joram Stollman, spoedeisende hulp-arts in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Arts Joram ziet hoe drugs jongeren steeds vaker beschadigen: 'Heel heftig'

ACHTERHOEK - Jonge, gezonde mensen die door verkeerd gebruik van drugs ineens ‘heel kwetsbaar’ worden. Joram Stollman (31), spoedeisende hulp (SEH)-arts van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, ziet het steeds vaker gebeuren.

19 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Die hele drugs rotzooi compleet verbieden.Je staat als ouder angsten uit omdat Je,je kind niet de hele dag door kunt controleren.Dan zijn we ook meteen van het drugstoerisme verlost en het gebruik op straat.
 • scribus

  4 jaar geleden
  In Doetinchem ook.Vaste plekken bij het stadhuis,het ziekenhuis ,het busstation,etc..en talloze thuisdealers.Aangifte doen..ho maar ,daar werkt de politie niet aan mee.De arts scoort hier alleen maar,omdat het beleid zo belabberd is,dat er niet eens sprake van enig beleid kan zijn.Dat hij de ouders eens goed door de mangel haalt is zeer prijzenswaardig.Ouders moeten opvoeden en zich  daadwerkelijk  bekommeren om HUN kinderen..!!!
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Dumpen is geen gevolg van drugsgebruik maar van het verbod op drugs. En ook al wil men ons anders doen geloven, afgezet tegen de totale schade en kosten van dat verbod stelt het weinig voor.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  De manier waarop geeft enige reden tot zorg. Wat hij bijvoorbeeld tegen ouders aan het ziekenhuisbed zegt is in mijn ogen hoogst ongepast.
 • Kleinnagelbrink

  4 jaar geleden
  Is al erg genoeg dat ze alcohol nodig hebben om het leuk te hebben

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek