Auto met paardentrailer kan niet meer verder rijden door probleem met koelvloeistof

DOETINCHEM - Een auto aan de Varsseveldseweg in Doetinchem begon donderdagavond te roken vlak voor de afslag naar kasteel Slangenburg. De koelvloeistof bleek op te zijn, waardoor de wagen niet meer verder kon. 

De wagen trok een paardentrailer waar een paard in zat. Het dier is op tijd uit de trailer gehaald door de inzittenden, die de brandweer waarschuwden. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De auto kon niet meer verder moest worden afgesleept. Niemand is gewond geraakt.

ter plaatse bleek er een rook onder de motorkap te zijn gekomen door een technische mankement. 
de paarden zijn uit de trailer gehaald die achter de auto zit.
het verkeer heeft veel hinder van de autobrand alles moet over een rijstrook worden gelijk.
de koelvloeistof slang is geknapt wat veel rook veroorzaakte.
de auto zal worden afgesleept door een bergingsbedrijf.
Volledig scherm
ter plaatse bleek er een rook onder de motorkap te zijn gekomen door een technische mankement. de paarden zijn uit de trailer gehaald die achter de auto zit. het verkeer heeft veel hinder van de autobrand alles moet over een rijstrook worden gelijk. de koelvloeistof slang is geknapt wat veel rook veroorzaakte. de auto zal worden afgesleept door een bergingsbedrijf. © News United / 112 Achterhoek-nieuws
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek