Automobilist botst tegen appartement in Doetinchem

VIDEODOETINCHEM - Een man is dinsdagmiddag met zijn auto tegen een appartement op de Ruimzichtlaan in Doetinchem gebotst. De woning is beschadigd en moet mogelijk worden gestut.

Volledig scherm
De auto kwam tot stilstand tegen dit appartement aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem © RonVMedia

De man reed, met naast hem zijn vrouw, vanuit de richting van Hotel Villa Ruimzicht toen het fout ging. De man reed over een stoeprand, raakte enkele struiken en verloor de macht over het stuur. De auto, een automaat, maakte vervolgens een spin en belandde tegen een appartement aan de Ruimzichtlaan.

De bewoonster was ten tijde van het ongeluk thuis en hoorde, net als enkele omwonenden, een knal. De woning is aan de buitenkant beschadigd en aan de binnenkant zijn enkele scheuren zichtbaar. Het appartement en een woning daarboven zijn tijdelijk ontruimd geweest. 

Politie en brandweer doen onderzoek

De man en de vrouw werden in een ambulance nagekeken op eventuele verwondingen. De politie doet onderzoek naar de mogelijke oorzaak van het ongeluk.  De brandweer was ter plaatse om de woningen te controleren. Deze moeten mogelijk worden gestut.

De auto werd weggesleept door een berger.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek