De acht exact dezelfde brieven Marinus en Marianne Brugman van de gemeenten Doetinchem kregen. Ben en Ali Hendriksen kregen er 16.
Volledig scherm
De acht exact dezelfde brieven Marinus en Marianne Brugman van de gemeenten Doetinchem kregen. Ben en Ali Hendriksen kregen er 16. © Eigen foto

Baas boven baas: 16 keer dezelfde brief van de gemeente Doetinchem

DOETINCHEM - ,,Leuk die acht exact dezelfde brieven van de gemeente Doetinchem die worden gemeld in de krant.  Wij hebben er 16.”

Ben Hendriksen (77), de voormalige vishandelaar in Doetinchem, ziet de humor er wel van in. Van de fout die de gemeente Doetinchem maakte met de bezorging van een brief over de wisseling  van de wacht bij de uitvoering van de Wmo. 

Op diverse adressen is de brief met de melding dat Medipoint wordt ingeruild voor twee nieuwe leveranciers Hulpmiddelencentrum en Kersten herhaald bezorgd. Gisteren meldden Marinus en Marianne Brugman dat ze er acht hadden ontvangen, Hendriksen heeft liefst 16 exemplaren in de bus gekregen.

Lachwekkend en oerstom

 ,,Lachwekkend maar ook oerstom van de gemeente natuurlijk”, zegt Hendriksen. ,,Mijn vrouw Ali heeft al 30 jaar hulpmiddelen en je verwacht dat die brieven wel apart gecodeerd zullen zijn. Maar nee hoor, het zijn allemaal exact dezelfde brieven. Wat ik ermee doe? In kleine stukjes scheuren.”

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek