Esther Saalmink en haar man Rik Helmink (en hun kinderen) voor de vestiging van bakkerij Kaspers op De Huet in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther Saalmink en haar man Rik Helmink (en hun kinderen) voor de vestiging van bakkerij Kaspers op De Huet in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Bakkerij Kaspers kan de ovens laten branden omdat kerstorders vooruit zijn betaald

DOETINCHEM - Bakkerij Kaspers komt de winter door. Dat zegt Esther Saalmink, eigenaar van de Doetinchemse bakkerij met totaal zes vestigingen. De bakker is in problemen vanwege de hoge gasprijzen.

4 reacties

 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  @P Rutjes, heel Europa heeft hetzelfde probleem, zo groot is de invloed van Rutte toch niet? Je moet Rutte niet verwarren met Poetin.
 • P Rutjes

  2 maanden geleden
  Nico van Dam, dat krijg je van 12 jaar Rutte beleid!
 • Nico van Dam

  2 maanden geleden
  Ik heb Engels Taal en Letterkunde gestudeerd en ben Dickens fan. Nooit gedacht dat we zelf in Dickensian toestanden zouden belanden.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Super, nu maar hopen dat de overheid ook eens wakker wordt en inziet dat het MKB de grootste werkgever van het land is en meer oplevert dan al die belasting ontduikende grote bedrijven samen Maar als r daar eentje van in nood is jemmeren ze alles bij elkaar en worden geholpen Want, ja, zoveel werknemers he? maar het MKB heeft er veel meer samen en als die bedrijven kapot gaan is de ellende veel groter

In samenwerking met indebuurt Doetinchem