De vaten van Rutgers staan achter een hek op een bedrijfsterrein aan de Voltastraat in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
De vaten van Rutgers staan achter een hek op een bedrijfsterrein aan de Voltastraat in Doetinchem. © DG

Bedrijf failliet: 875 probleemvaten met blusschuim liggen nu op bordje van Doetinchem

DOETINCHEM - Rutgers Milieu in Doetinchem heeft zich failliet laten verklaren. Daardoor komt het probleem van 875 opgeslagen vaten brandblusschuim - met daarin PFOS - op het bordje van de gemeente. 

8 reacties

 • Ger Ra

  2 jaar geleden
  Dhr Rutgers is notabene belvelvoerder bij de brandweer van Doetinchem, dan zou je verwachten dat de communicatie lijntjes kort zijn. 
 • Piet

  2 jaar geleden
  Mocht het faillisament een vooropgezet plan zijn dan elk bestuurslid alle luxe afnemen en beslag op uitkeringen / toekomstige lonen laten leggen tot de kosten 100% betaald zijn. 
 • Ger Ra

  2 jaar geleden
  De Gemeente had de opslag in 2018 moeten verbieden nadat de engine afnemer afhaakte. Een blind paard ziet nog dat dit bedrijf een probleem dossier zou worden. Had gekeken naar de bedijven die kuntsgras recyclen.
 • Magriet

  2 jaar geleden
  Och, is toch naoberschap.
 • J Neijenhuis

  2 jaar geleden
  Een gemeente die een bedrijf sommeerd terwijl zij al weten dat het om een bedrijf in problemen gaat, dit vervolgens laat oplopen tot bijna 300.000 euro in enkele maanden, dan toon je ook totaal geen voortschrijdend inzicht. Gemeente faalt in dit geval net zo hard, hadden ze beter direct samen op kunnen lossen. Nu is iedereen de sjaak. :)

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek