Boer Beulink koos voor koeien, nu dreigt faillissement: ‘Wij hebben geïnvesteerd en worden nu gestraft’

VideoZELHEM - Hoofdschuddend loopt Ronald Beulink door zijn halflege stal in Zelhem, diep in de Achterhoek. Hij had zulke mooie plannen maar nu staat het water hem aan de lippen. ,,Dit is zo ontzettend triest. Je ziet je toekomst naar de knoppen gaan.”

7 reacties

 • Kat

  3 jaar geleden
  Dat is bedrijfsrisico. hij heeft  op de gok een grote stal gebouwd omdat het melkquotum werd afgeschaft en daarvan dacht te profiteren. Net als veel veehouders die wilden verdubbelen of zelfs verdriedubbelen. Maar een beetje dom. Want iedereen weet dat je niet ongeoorloofd maar kun blijven uitbreiden en dat er een keer een grens getrokken moet worden.
 • theo

  3 jaar geleden
  En nog steeds op die smylie stemmen hij lacht je gewoon uit zo gaat ons land naar de knoppen ruim eerst de boeren op 
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  Om over je nek te gaan   Je bent boer, misschien al nummer zoveel in je familie en dat maakt een stel van die stadsbewoners alles kapot Omdat ze er heen donder van snappen.   Donder op met Brussel en hun  achterlijke rigide regels. Ach en als ze er zelf uitvliegen krijgen ze fijn  veel wachtgeld, kunnen ze een boerderijtje kopen toch? 
 • ber

  3 jaar geleden
  Het draait uiteindelijk allemaal om macht, wie maakt de dienst uit in dit land....Wanneer je dat maar in je achterhoofd houdt kan je betere beslissingen nemen...
 • Geraldine Vaccaro

  3 jaar geleden
  Wat zijn dat voor mensen in Den Haag dat ze het de boeren dermate zuur maken dat ze verdwijnen..Het ziet er  verdomt veel naar uit dat "Big Agra" vanuit de VS hier achter zit. Follow the money.!!!Wat waren de gevolgen van al die privatiseringen? Nadenken mensen !!! Dit loopt niet goed af.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek