Achter dit kantoorgebouw liggen lekkende vaten met gif.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter dit kantoorgebouw liggen lekkende vaten met gif. © DG

Boete voor lekkend gif brengt afvalbedrijf Rutgers Milieu in problemen

DEN HAAG/ DOETINCHEM – Lekkende vaten met kankerverwekkend gif dreigen afvalbedrijf Rutgers Milieu in Doetinchem de das om te doen. De gemeente wil dwangsommen opleggen om het bedrijf te dwingen de vaten op te ruimen, maar het bedrijf zegt de boetes niet te kunnen betalen en failliet te gaan als de gemeente doorzet.

7 reacties

 • J.M. Horst

  2 jaar geleden
  Wat heb je aan een afvalverwerker die niet eens in staat is het afval te verwerken. Vreemd dat de eigenaar niet de moeite neemt om zelf aanwezig te zijn bij de zitting. Faillissement lijkt me een goede optie om van dit bedrijf af te komen. Wel goed in de gaten houden dat hij niet weer ergens anders opnieuw begint.
 • Johan Heutinck

  2 jaar geleden
  Zo snel mogelijk de lekkage stoppen en de grond saneren. Half bouwend Nederland ligt momenteel op zijn gat door deze stoffen, hebben we over vijftig jaar nog last van 
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Mijn idee  Ook prive alles ontnemen
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Het moet een keer klaar zijn met mensen die willens en wetens de BV laten stukgaan, de anderen voor de ellende laten opdraaien En dan vrolijk fluitend weer opnieuw beginnen En prive ook helemaal geen ellende hebben, gewoon lekker doorrijden in je grote auto , in je riante huis wonen en op vakantie. En sommigen doen dit aan de lopende band en komen er eeuwig mee weg.   Ik heb ook van dit soort tuig nog duizenden euro's  tegoed Krijg je dus nooit meer.  Ze krijgen zelfs nog riant  WW als directeur van de BV!!
 • 007

  2 jaar geleden
  Wanneer wordt er ingegrepen tegen deze BV cowboys ? Milieu kapotmaken en morgen gewoon verder met nieuwe BV.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek