Joost Troost (voor) en Marcel Boereboom dalen af op de mtb-route Lochem.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Troost (voor) en Marcel Boereboom dalen af op de mtb-route Lochem. © Arjan Gotink


Achterhoek als het mountainbike-mekka van Nederland: ‘Straks een netwerk van ruim 300 kilometer aan routes’

WINTERSWIJK/ LOCHEM - Mountainbikers moeten zich binnen afzienbare tijd in de Achterhoek kunnen uitleven op een aaneengesloten route van 300 kilometer. Het aantal routes wordt daarvoor binnen een paar jaar uitgebreid van de huidige negen naar twintig.

11 reacties

 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @Martijn Hamer nou martijn dan ben jij een muggenzifter. de bossen horen er te zijn voor de rust en niet voor een racecircuit voor een stelletje op hol geslagen menopauze mannetjes op hun fietsjes.
 • Jurgen Teunissen

  1 jaar geleden
  HJW Goossen. Als je op een mtb route loopt is die kans groot. Maar goed leven en laten leven. Gun iedere zij plezier en vrijetijdsbesteding
 • HJW Goossen

  1 jaar geleden
  Na wielrenners op de weg nu mouten bikers in de bossen. Racen en crossen leuk voor mens en dier opzij opzij We hebben vreselijke haast !!! Weg rust.
 • Teun Dreug

  1 jaar geleden
  En kom je als toerist aan bij het Monterland met je fietsje, krijg je al snel een ijverige ambtenaar op je pad die tot bekeuren wil overgaan omdat je geen MTB vignet a 12 euro hebt gekocht. Hoezo verbindend ?
 • Katie Willems

  1 jaar geleden
  Kansen toerisme? Mountainbikers geven niks uit. Ze kosten geld. Ze komen met de auto met twee fietsen achterop, gaan een rondje fietsen, drinken en eten hun meegenomen spullen op en vertrekken weer naar huis. De paden kosten wel geld en moeten onderhouden worden.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek