De brand aan de Havenstraat.
Volledig scherm
De brand aan de Havenstraat. © RonV Media

Brand bij Partner in Pet Food in Doetinchem

updateDOETINCHEM - De brandweer is woensdagochtend rond 07.00 uur uitgerukt voor een brand in het pand van de Doetinchemse diervoerfabriek Partner in Pet Food aan de Havenstraat. Er was veel rook aanwezig in het trappenhuis van de fabriek. Die werd veroorzaakt door een kleine brand in een elektromotor in het ventilatiekanaal. 

Meerdere brandweereenheden zijn uit voorzorg naar de fabriek gekomen. Vanwege de hoogte van het gebouw was er ook een hoogwerker ingeschakeld. Er waren zo'n tien medewerkers in het gebouw toen er een brandmelding kwam. Hierop schakelden de medewerkers direct de brandweer in. 

Uiteindelijk bleek alleen een grondige inspectie noodzakelijk.

Voer voor huisdieren

Partner in Pet Food is een huisdiervoederbedrijf dat merkproducten voor huisdieren en eigen merkproducten voor detailhandelaren produceert, onder meer in Doetinchem, waar katten- en hondenvoer wordt gemaakt. Het bedrijf draait 24 uur per dag. In totaal werken er zo'n veertig mensen in Doetinchem.

De Havenstraat is gewoon open voor verkeer. 

Partner in Pet Food in Doetinchem.
Volledig scherm
Partner in Pet Food in Doetinchem. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek