De situatie na de aanrijding van de voetganger in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie na de aanrijding van de voetganger in Doetinchem. © RonVMedia

Brandbrief na weer een ernstig ongeluk op Kruisbergseweg in Doetinchem: ‘Er moet nú wat gebeuren’

DOETINCHEM - Comité Kruisbergseweg heeft een brandbrief naar de gemeente Doetinchem gestuurd na opnieuw een ernstig ongeluk op de weg bij het Slingeland Ziekenhuis. Woensdagavond raakte een 63-jarige man hier zwaargewond. 

6 reacties

 • Henk Bekker

  2 maanden geleden
  Prima die geparkeerde auto's. Halen de snelheid er uit, maar wel graag 30 km-zone van maken. Compliment wat mij betreft voor dhr/mw Schaafman. Maakt in een regel duidelijk wat er aan de hand is. Hoe kan anders zo'n dom ongeluk gebeuren. Je hoeft maar even buiten te komen en je ziet het voortdurend. Te hard rijden, appen/bellen, lachgas en drank, enz. Ik tennis op TC Zuid. Elke week hoor ik op de Europabrug auto's racen die in luttele seconden optrekken tot ver boven de 100.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  En kan de gemeente een verbod uitvoeren als men daar de autos parkeren kruisbergseweg!! Nabij ziekenhuis bij ggd gebouw.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  En heel slecht verlicht daar dat punt.. kan er meer verlicting komen daar op dat punt? En stoppen met al die autos wie daar richting de kelder gaan, en in bos parkeren, sluit de boel daar eens af!!
 • Toon Gunsing

  2 maanden geleden
  Er staan in de onoverzichtelijke bochten en langs de weg auto’s en bestelbusjes geparkeerd, maak er een algeheel parkeerverbod van op de Kruisbergseweg dat zal zeker een deel van de ongelukken voorkomen.
 • Peter Mooibroek

  2 maanden geleden
  Het is idd een onoverzichtelijke weg en komt ook deels doordat bewoners/bezoek hun auto's parkeren op de straat. Hierdoor moet je vaak slalommen en wordt het ook niet overzichtelijker/veiliger van. Bewoners willen een veilige situatie, maar dan moeten ze er ook aan meewerken en niet alleen de schuld voor de onveilige situatie bij de gemeente neerleggen. Ga samen met gemeente om tafel!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek