De treinen van Breng (links) en Arriva rijden vanaf volgende week weer volop op het traject tussen Doetinchem en Arnhem.
Volledig scherm
De treinen van Breng (links) en Arriva rijden vanaf volgende week weer volop op het traject tussen Doetinchem en Arnhem. © Bart Harmsen

Breng-treinen gaan weer rijden tussen Doetinchem en Arnhem

DOETINCHEM - De Breng-treinen rijden vanaf 25 mei weer op de gebruikelijke tijden tussen de stations van Doetinchem en Arnhem. Dat betekent dat vanaf komende maandag gedurende de dag weer vier treinen per uur op het traject zullen rijden tot acht uur ‘s avonds.

Sinds 23 maart reden op het traject tussen Doetinchem en Arnhem alleen nog maar treinen van Arriva. Breng was gestopt vanwege een ‘drastische terugval van het aantal reizigers na de corona-uitbraak’. Nadat eerder al Arriva had laten weten vanaf 25 mei weer de gebruikelijke dienstverlening op te pakken, gaat Breng dat straks ook weer doen.

Reizigers wordt wel gevraagd om zich te houden aan de RIVM-regels en anderhalve meter afstand te houden. Vanaf 1 juni komt daar de verplichting bij van het dragen van een mondkapje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek