Volledig scherm
PREMIUM
Rowan en Rik Stapelbroek, de directie van Real Life Gaming. © Jan Ruland van den Brink

Broer en zus zitten achter Prison Escape: ‘De vergrijzing in de Achterhoek past ons wel’

DOETINCHEM - Rik en Rowan Stapelbroek vormen de directie achter het spel Prison Escape. Broer en zus hebben hun oog laten vallen op De Kruisberg, de vroegere gevangenis in de streek waar ze vandaan komen. 

,,De vergrijzing in de Achterhoek is voor ons positief. Wij krijgen vaak jonge acteurs die rollen spelen in Prison Escape. Terwijl we vaak oudere personages hebben in de rol van een gedetineerde, een bewaker of een kwaadaardige gevangenisdirecteur. Die oudere acteurs zijn in de Achterhoek vast te vinden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open
    PREMIUM

    Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

    ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek