Charlotte den Haag uit Doetinchem heeft 140.000 volgers op TikTok.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte den Haag uit Doetinchem heeft 140.000 volgers op TikTok. © Jan van den Brink

Charlotte (15) uit Doetinchem brengt via TikTok vrolijkheid bij 140.000 volgers

Hoe ziet je leven eruit als je jong bent en waar droom je over? We vragen het deze week aan Charlotte den Haag uit Doetinchem (15). Ze zit op het Rietveld Lyceum, houdt van dansen en op TikTok heeft ze maar liefst 140.000 volgers die ze een stukje vrolijkheid aanbiedt, goed voor miljoenen views. Charlotte woont in één huis met haar moeder, zus, zusje en hond Uk.

8 reacties

 • gejah nijman

  1 maand geleden
  toch leuk als anderen er vrolijk van worden? Wat mij betreft niets mis mee. En ja de tijden zijn nu eenmaal anders. Wij doen er toch ook aan mee door commentaar te geven in de digitale krant?
 • Teun Dreug

  2 maanden geleden
  @hutten; niet zo brommen en zuur doen Marjan. Welkom in de tijd van nu, tijden veranderen. Accepteer het maar. En doe je best om goed Nederlands te schrijven.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @jan.willem. social media en de jeugd.. moest verboden worden ja.Vraag me werkelijk af wat zij zonder moesten? Gewoon een en al verslaving en willen opvallen, aandacht trekkerij deze gekkigheid. De een wil nog beter over komen dan de ander. En dan nog wel met foto en al in de krant, nou mijn dag is dan weer goed hoor ik dr zeggen. Brrr.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Marjan Hutten, ben het meestal niet met je eens, maar dit is tenenkrommend Paar van die onzinberichtjes bekeken. Wat een hersenloos gedoe
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @r.h.weijers, juist ja, de tijdgeest van nu..de jeugd slaat compleet door. Wat voegt tiktok dan toe? Pure aandacht trekken, slimmer worden ze hier echt niet van hoor! Heledagen op dat schermpje loeren met ;zie mij eens leuk zijn; Weg met dit item wat tiktok heet. ga sporten zou ik zeggen, dit werkt deprepessie in de hand, ze willen graag mee doen met die rest van deze onzin en e.van den brand, van de oude stempel was /is zo slecht nog niet. Tiktok is praten in zich zelf, Brrrrr.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek