Volledig scherm
PREMIUM
Claus Martinot (65) vertrekt 1 november bij woningbouwvereniging Sité Woondiensten. ,,Ik probeer niet belerend te zijn maar heb wel een mening. Dat moet ook in de Achterhoek. De ruimte van de Achterhoek zie je in de mensen: ze geven elkaar de ruimte iets te zeggen.’’ © Jan Ruland van den Brink

Claus Martinot heeft een mening en dat moet in de Achterhoek

DOETINCHEM - Claus Martinot (65) vertrekt 1 november bij woningbouwvereniging Sité Woondiensten. Na twaalf jaar kijkt de Utrechter verbaasd achterom. En ook hij vraagt zich af waarom het er nooit van is gekomen om in de Achterhoek te gaan wonen.
 

Dat had u vast niet gedacht, twaalf jaar geleden toen u hier kwam in Doetinchem, dat u hier tot uw pensioen zou blijven. Of wel? 

,,Nee. Ik kwam naar een mooie hoek van het land om het vak van directeur van een woningbouwcorporatie te leren. Daarna zou ik terug gaan naar het deel van het land - de Randstad - waar het naar mijn idee gebeurde. Maar ik ben hier nooit meer weggegaan. De Achterhoek heeft mij geraakt.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek