Supporters vallen de persfotograaf aan als de spelersbus van De Graafschap terugkeert op De Vijverberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters vallen de persfotograaf aan als de spelersbus van De Graafschap terugkeert op De Vijverberg. © Theo Kock

Club en politie letten extra scherp op Graafschap-fans rond cruciale wedstrijd woensdag: ‘Er ís geen feest en er kómt geen feest’

DOETINCHEM - Supporters van De Graafschap worden woensdag extra scherp in de gaten gehouden, nadat vrijdag een persfotograaf en cameraploeg zijn belaagd door een klein aantal fans bij de Vijverberg. Maar er wordt geen extra politie ingezet na dit incident, zegt burgemeester Mark Boumans van Doetinchem.

5 reacties

 • Eelco de Boer

  5 maanden geleden
  Hier heeft burgemeester Boumans dus ronduit gefaald. Hij kondigt aan dat de supporters extra scherp in de gaten gehouden zouden worden. Maar hij heeft niet kunnen verhinderen dat het Graafschap-tuig daarna vrij de kans krijgt om te rellen. Hij had vooraf nooit moeten aankondigen dat er niet zou worden opgetreden als de fans buiten het stadion samen zouden komen.
 • theo houkes

  5 maanden geleden
  Grote mond maar jullie gaan dat niet tegenhouden laat ze gewoon het stadion in netjes verdeelt dan kon het weleens goed gaan. Ga je er vol tegen in dan word het oorlog dan gaan er klappen vallen
 • Mattie Veld

  5 maanden geleden
  Ga die stoethaspels van een supporters nu niet zitten te verdedigen, het is gewoon een feit dat er rare figuren tussen zitten.
 • wilma beek

  5 maanden geleden
  Niemand mag wat alleen amsterdam!
 • Wim Kappert

  5 maanden geleden
  De graafschap kan toch de poorten dicht houden. Dan kunnen er geen supporters naar binnen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek