Volledig scherm
JV 19022018 Doetinchem Hekken Amphion / Nieuwe hekken rondom Amphion / Foto : jan ruland van den Brink © jan Ruland van den Brink

Club van Honderd voor hospice Sravana

DOETINCHEM - Een Club van Honderd moet extra inkomsten genereren voor hospice Sravana in Doetinchem. De club - waarvan elk lid jaarlijks 100 euro afdraagt aan de hospice - werd dinsdagmiddag opgericht tijdens het symposium ‘Zolang er leven is, wordt er geleefd’. 

Het symposium werd gehouden in schouwburg Amphion ter ere van het 20-jarig bestaan van Sravana. Doel is de inrichting en de omgeving van de hospice naar een hoger plan te tillen. Zo krijgt Sravana, dat zit aan Groot Hagen, in 2020 een nieuwe binnentuin, ontworpen en aangelegd door GreenM2. 

Belangstellenden die zich willen aanmelden voor de Club van Honderd, kunnen dat doen via de website van de vrienden van het hospice.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek