Clubs willen sporthal van deze tijd: ‘Er knalt hier geregeld een basketballer tegen de muur’

videoDOETINCHEM - Basketballclub BeCeGe in Doetinchem vreest op zoek te moeten naar een nieuw onderkomen. Dit omdat de nieuwe sporthal die komt op De Bongerd in wijk De Huet, te klein is qua afmetingen.

,,In de huidige hal knalt er geregeld een basketballer tegen de muur", zegt Twan Rosmalen, voorzitter van BeCeGe. ,,Een keer raakte een speler zelfs groggy. Omdat de nieuwe hal dezelfde afmetingen heeft, verbetert de situatie niet. Voor de huidige hal krijgen we jaarlijks dispensatie van de basketballbond (NBB). Maar in geval van een nieuwe hal geeft de bond geen dispensatie.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Massale vechtpartij in centrum Doetinchem: politiehond grijpt verdachte, agente gewond en vier arrestaties
    UPDATE en VIDEO

    Massale vechtpar­tij in centrum Doetinchem: politie­hond grijpt verdachte, agente gewond en vier arresta­ties

    DOETINCHEM - Een massale vechtpartij in het centrum van Doetinchem heeft afgelopen nacht tussen 3.00 en 4.00 uur voor veel tumult gezorgd. De politie rukte uit met meer dan twintig wagens en zo’n 50 agenten om de knokpartij te beteugelen. Ook twee politiehonden werden ingezet. Een agente raakte lichtgewond doordat op haar werd ingetrapt. Vier mannen zijn opgepakt.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek