Daarom is de nachtzuster in het Slingeland Ziekenhuis veel alerter

VIDEODOETINCHEM - Medewerkers van de Intensive Care in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem kunnen zich sinds deze maand terugtrekken in een speciaal ingerichte kamer voor een powernap, een hazenslaapje. De faciliteit is bedoeld om de alertheid te verbeteren van zorgpersoneel dat een nachtdienst draait.

10 reacties

 • Hipster

  2 jaar geleden
  mee eens piet, slapen doe je thuis.. had je dan maar geen nacht diensten moeten kiezen.
 • Pippi Langkous

  2 jaar geleden
  Heb jaren nachten gedraaid...dit doe je omdat dit bij je vak hoort.Domme vraag....waarom draai je nachtdiensten.??Fijn dat mijn ex collega s even de tijd hebben om te relaxen.....want in de nacht kan je niet even rustig je brood eten....als de bel gaat moet je gaan...er is geen dienst die dit dan over kan nemen.Het is vermoeiend.....maar het heeft ook wat.
 • Detlef Hoogeveen

  2 jaar geleden
  Maar 't is toch goed om te zorgen dat dit werk net iets beter te doen is? Net als til hulpen en andere verbeteringen in de arbeidsomstandigheden. Nachtdienst is gewoon slecht voor je gezondheid. Er is 'n groot gebrek aan zorgpersoneel, dus wellicht kiezen nu meer mensen voor dit belangrijke vak. 
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Piet, je weet niet dat er in een aantal beroepen ook 'snachts gewerkt moet worden?Wonderlijk...
 • Burger

  2 jaar geleden
  Beste Piet, ik vind zo ondertussen dat ik je een klein beetje ken. Jij hebt nog niet of net een paar weekjes in de nachtdienst gewerkt, anders zou je weten wat er bedoelt wordt. Ik herken het zeer goed. Mooi dat hier voor deze mensen een oplossing komt je voelt je zo ellendig en machteloos ,als iets fout gaat omdat jij niet of even niet Allert genoeg  bent.Dit heeft niets te maken met er wel of niet tegen kunnen en/of een vak leren. Vertel wat is jou vak, buiten het spuien van gal omdat je eenzaam bent?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek