De familie Massop heeft de ene keer bakker Robèrt als buur, dan weer Guus Meeuwis

videoDOETINCHEM - Direct uitzicht op de overburen? Dan kijk je ook mee in hun wereld. Elke week spreken we iemand met bijzondere buren. Henry Massop (50) kijkt met Corine (40) en kinderen Julia (13), Dirk (10) en Noor (7) zó in de foyer van het Doetinchemse theater Amphion.

,,Samen met Nick en Simon heb ik afgelopen jaar de promotie van De Graafschap gevierd. Na de beslissende wedstrijd kwam ik ’s avonds zwalkend thuis in mijn supporterskloffie. Corine deed de deur open, maar zei dat ik me eerst moest omdraaien voor ik naar binnen ging. Stonden Nick en Simon juichend achter de ruit bij Amphion. Zij dronken een biertje na hun show en vonden het mooi dat De Graafschap terug was in de eredivisie. Ik had een privépromotiefeestje met misschien wel het bekendste artiestenduo van het land. Wie kan dat nou zeggen?’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek