Beeld van de ongeregeldheden op de tribune tijdens de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de ongeregeldheden op de tribune tijdens de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ. © Pro Shots / Stefan Koops

De Graafschap grijpt in na vechtpartijen op De Vijverberg: stadionverboden uitgedeeld, meer sancties dreigen

DOETINCHEM - De Graafschap verscherpt het toezicht op de tribunes om de rust in het stadion terug te brengen. De maatregel volgt na ongeregeldheden tijdens twee thuiswedstrijden op De Vijverberg.

10 reacties

 • Jan Bolwerk

  2 maanden geleden
  @AJ Friedhof, de BT het meest lief?😂😂 volgens mij is de BT verantwoordelijk voor alle boetes omdat de BT zonodig wat fakkeltjes en rookpotjes willen afsteken. Ook mogen door de BT geen uitsupporters naar Heracles. De andere groepen zijn misschien geen lieverdjes maar kosten de graafschap geen duizenden euro en bezorgen andere supporters geen uitwedstrijd verbod.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Zonder meldplicht geen resultaat.
 • Ronnie Hendriksen

  2 maanden geleden
  Geen supporters mee naar de uitwedstrijd na een mooie zweer actie geweldig mooi. Zo zie je maar weer dat de KNVB een maffie bende is en niks anders.
 • AJ Friedhof

  2 maanden geleden
  @ mark pier en eelco. Als je goed leest en ook de eerdere berichtgeving dan zijn het meerdere groepen en niet alleen die gasten van brigata. Die zijn nog het meest lief van de hele zooi!! Verdiep je eerst alvorens te reageren
 • Erik van Amersfoort

  2 maanden geleden
  Benieuwd of dat gaat werken. Zelfde als met dat vuurwerk. Kost bakken met geld, maar er wordt niks aan gedaan door Ostendorp en co en ondertussen worden de onschuldigen benadeeld. Op de camera's moet uitstekend te zien zijn wie de bivakmutsen opzetten. Het probleem is hetzelfde als jaren geleden. Begin de volgende wedstrijden maar eens met het verbieden van die vlaggen. Hoe slecht het ook is. De meesten willen het veld zien en niet constant zwaaiende vlaggen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem