Debbie Kleinreesink (links) en haar schoonzus Kim met ara’s (v.l.n.r.) Lizzy (blauw geel), Zuma (blauw groen) en Kaya (rood).
Volledig scherm
PREMIUM
Debbie Kleinreesink (links) en haar schoonzus Kim met ara’s (v.l.n.r.) Lizzy (blauw geel), Zuma (blauw groen) en Kaya (rood). © Jan van den Brink

Debbie traint haar papegaaien om vrij te vliegen: ‘Bij een hond hak je toch ook de pootjes niet af?’

WEHL - Wie in Wehl of de omgeving van het dorp een felgekleurde papegaai in een boom ziet hoeft zich geen zorgen te maken. Grote kans dat Debbie Kleinreesink haar ara's aan het uitlaten is.

3 reacties

 • Sneeuwvlokje79

  3 maanden geleden
  Fantastisch dat deze vrouw weet waar ze aan begint en weet wat haar dier nodig heeft! Hoe vaak zie je niet dat mensen zomaar een dier aanschaffen alsof het een wegwerpartikel is en het vervolgens dumpen of in een (te klein) kooitje wegstoppen en het beestje verpietert.. Zo worden ze ook veel ouder en socialer! Prachtige dieren zijn het!
 • Gijs

  3 maanden geleden
  Prachtige beesten, maar ze horen mijn inziens niet thuis in gevangenschap. 
 • Sjors

  3 maanden geleden
  Mooi als je dan toch besluit een dier te nemen dat je serieus kijk wat is beter voor het dier. Ipv hem in een kooi of hok te stoppen.
 1. Grofgebekte papegaaien zetten Britse dierentuin op stelten, jong meisje uitgescholden

  Grofgebek­te papegaaien zetten Britse dierentuin op stelten, jong meisje uitgeschol­den

  Een dierentuin in het Britse graafschap Lincolnshire is door vijf grofgebekte papegaaien flink op stelten gezet. De Afrikaanse vogels maakten vlak na de heropening van het park een hoop kabaal en scholden diverse bezoekers de huid vol. Met het oog op aankomend weekend, waarin een grote groep kinderen in het park wordt verwacht, is besloten om de lompe woordkunstenaars voorlopig even uit het zicht te halen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Achterhoek