De selectie van De Graafschap aanschouwt de sfeeractie bij terugkomst in Doetinchem, afgelopen vrijdag in stadion De Vijverberg.
Volledig scherm
PREMIUM
De selectie van De Graafschap aanschouwt de sfeeractie bij terugkomst in Doetinchem, afgelopen vrijdag in stadion De Vijverberg. © DG

Definitief geen feest als De Graafschap promoveert, ‘al zal niet iedereen zich daaraan houden’

UPDATEDOETINCHEM - Als De Graafschap vrijdag promoveert naar de eredivisie, dan komt er geen officieel feest voor de fans. Dat is de uitkomst van overleg tussen de voetbalclub en de gemeente, de afgelopen dagen.

8 reacties

 • F.B.C. Teelen

  6 maanden geleden
  Vier het feest maar in Deventer
 • M.T Teunissen

  7 maanden geleden
  Wie zich richting stadion begeeft en er in die buurt niets te zoeken heeft gelijk arresteren.
 • wilma beek

  7 maanden geleden
  @erik precies goed verwoord wat in amsterdam mag mag in de achterhoek ook!
 • Erik van Amersfoort

  7 maanden geleden
  [sarcasme] Dan vier je dat feestje toch in Amsterdam. Zoals we afgelopen weekend gezien hebben, doen ze er daar niet zo moeilijk over. [/sarcasme] Op zich is het besluit natuurlijk begrijpelijk. Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd denk ik overigens niet dat Ostendorp en zijn collega's er heel veel aan gaan doen om het tegen te houden.
 • Hendrik Jan Willem

  7 maanden geleden
  geef de jeugd wat meer ruimte, wie heeft niet regelmatig meer visite gehad dan de voorgeschreven 1 persoon, anders ga eens op een zaterdag naar de supermarkt, we zijn zo lekker hypocriet

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek