Dode en zwaargewonde bij ongeval met spookrijder op A18 bij Wehl

VIDEOWEHL - Bij een ernstig ongeval op de snelweg A18 bij Wehl is vanavond rond 20.15 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. Volgens een woordvoerder van de politie raakte een ander zwaargewond, het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De botsing is veroorzaakt door een spookrijder.

11 reacties

 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  A.D   Ja het is bij sommige mensen nu eenmaal zo.....geen groter vermaak....dan leed vermaak....!    dat ziekelijke trekje hebben nu eenmaal sommige mensen , die staan soms ook wel eens vol in beeld te vertellen hoe groot een ongeluk wel niet was.....en dan met een grote  grijns op hun gezicht...!  kotsmisselijk word je van die lui...!
 • Nederduitser

  4 jaar geleden
  Alles voor de likes op social media.... kun je toch mooi laten zien dat je weer wat hebt meegemaakt. Triest 
 • Square

  4 jaar geleden
  Ik schaar mij volledig achter deze reactie, en vraag mij dan ook oprecht af welk stuk ongeluk hier een duimpje naar beneden bij geeft...
 • Ook

  4 jaar geleden
  Nee hoor want de hier gepubliceerde foto's komen van een fotopersbureau en dat weet heel goed wat De Gelderlander (en alle bijbehorende andere edities) wel willen publiceren en wat niet dus uw opmerking is, hoewel begrijpelijk, toch niet juist.
 • mooi

  4 jaar geleden
  1000 procent met jou eens A.D. Gewoon walgelijk.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem