De gemeente Doetinchem geeft toestemming voor de bouw van een Van der Valk-hotel langs de A18.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Doetinchem geeft toestemming voor de bouw van een Van der Valk-hotel langs de A18. © Archieffoto ANP

Doetinchem geeft Van der Valk groen licht voor bouw hotel bij snelweg A18

DOETINCHEM - Hotelketen Van der Valk mag van de gemeente Doetinchem een vestiging bouwen op de hoek tussen snelweg A18 en de Europaweg in Doetinchem. De vergunning daarvoor komt komt zes weken ter inzage te liggen op het stadhuis. 

12 reacties

 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Van de Valk schermt met werkgelegenheid Maar ze zullen in de regio niets hier aanschaffen. Ze hebben alles in eigen hand, plantenkwekerij, drankimport, vlees, wasserij, interieur,  ect ect Ze verdienen altijd aan hun eigen inkoop. Slim, maar laat je niet wijsmaken dat het hier iemand geld oplevert Op een paar slecht betaalde banen na.
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  350 couverts, dat is niet klein, zeker niet als die 2 x bezet worden .  102 kamers ook niet, dit is een provinciestad, geen Amsterdam of zo
 • K J

  2 jaar geleden
  grootschalig? 18m hoog?
 • K J

  2 jaar geleden
  vooral niet te hoog bouwen van onze gemeente, stel je voor dat we nou eens wat meer stads worden... waarom kan in tiel een gebouw met 20? verdiepingen en wordt hij hier maar 18m hoog... pff kom op joh een beetje mooi aangezicht mag wel een keer, de flats in oosseld zijn tenslotte ook al plat
 • Josephine endert

  2 jaar geleden
  Als wij bij van der Valk logeren nemen we vaak een arrangement van bv 3 overnachtingen met ontbijt.Dan hebben we de kans om goedkoop te overnachten en de omgeving te kunnen bekijken.We lunchen en dineren dan vaak bij plaatselijke ondernemers van de plaatsen die wij bezoeken.Zorg dat er genoeg te beleven is voor toeristen in de binnenstad.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Achterhoek