Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Saskia Berdenis van Berlekom

Doetinchem in rep en roer na melding van ‘needle spiking’ bij 23-jarige Verena

DOETINCHEM - Een Facebookbericht waarin de 23-jarige Verena Elshof vertelt hoe ze het slachtoffer is geworden van het zogenoemde ‘needle spiking’ in Doetinchem, heeft maandag voor behoorlijk wat onrust gezorgd. Burgemeester Mark Boumans laat weten het een ‘akelig fenomeen’ te vinden.

5 reacties

 • K. van Essen

  1 maand geleden
  @j weber - Tot nu toe is nog nergens hard bewezen dat iemand van de melders daadwerkelijk gestoken is met een naald. En als een persoon een dergelijk verhaal verteld, volgen er altijd velen meer die hetzelfde zeggen te hebben mee gemaakt. Nogmaals, het lijkt me heel sterk, en dan ben ik heel benieuwd waarmee ze menen te zijn geinjecteerd. En het zou dan ook iets moeten zijn waarbij het niet uitmaakt waar je injecteert. Todat er meer bekend is hou ik het op een broodje aap verhalen.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @d bakker, al dat gezoep, foei foei foei, de jeugd is ook wel heel erg doorgeslagen hoor in en met alles[middelen]. Moet je eens komen op een festival hier, ze zuipen zich gewoonweg klem, er moet daar tegen op getreden worden! Drank gelal aan banden.
 • D. Bakker

  1 maand geleden
  @J Weber Dat gebeurt al jaren hoor dat via een drankje. via een injectie is een heel ander verhaal en ook veel moeilijker. En als je te veel hebt gezopen kun je ook op straat komen te liggen in je eigen kots vaak genoeg gezien als EHBO. Om die rede doen we ook geen dorps (zuip) feesten meer. En ketamine en amfetamine komen meestal van bepaalde pilletjes die men zelf stiekem slikt. In combinatie met veel alcohol krijg je dan ook bepaalde uitwerkingen.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  Ach ach ach, wat was dan uitgaan in de jaren 80tig zo leuk, concordia hengelo, woage, de joy, toen hadden we deze 'gekken; er daar niet.
 • j weber

  1 maand geleden
  laten we het niet te snel afdoen als een verzonnen of overdreven verhaal. Als ik me het goed herinner zijn tijdens de afgelopen carnaval ook enkele jongeren het slachtoffer geworden van een aantal gekken die iets in hun drankje hebben gegooid. Het verdient op zijn minst de aandacht van politie en justitie en de plaatselijke horeca om deze gekkigheid zo snel mogelijk uit te bannen

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek