Niek Mares van Binnenstad Bedrijf Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Niek Mares van Binnenstad Bedrijf Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

‘Doetinchem mist de boot als winkels niet elke zondag open gaan’

DOETINCHEM - ,,De klant moet elke zondag terecht kunnen in de winkels in het centrum van Doetinchem. Gebeurt dat niet dan gaan de bezoekers naar steden in de regio waar dat wel kan.”

Dat vindt Niek Mares, sinds 1 augustus voor een half jaar aangesteld als kwartiermaker van het Binnenstad Bedrijf Doetinchem (BBD), voorheen het centrummanagement. Het BBD moet een aantrekkelijk centrum overeind houden. Een van de voorwaarden om dat te bereiken is, volgens Mares: ,,De winkels open als de klant wil kopen.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspanning: ‘We zijn de chaos voorbij’
    PREMIUM

    Achter de schermen bij de GGD na drie maanden hoogspan­ning: ‘We zijn de chaos voorbij’

    De coronagolf op de Veluwe was nog maar net over zijn hoogtepunt, toen de Vion-slachterij een besmettingshaard bleek. In het oog van de storm moest de GGD Noord- en Oost-Gelderland dealen met crises binnen de crisis, terwijl het volgende megaproject voor de deur stond: massaal testen en traceren. Corona vraagt het uiterste van de GGD. ,,Heerde drukte ons met de neus op de feiten. Zo van: het gebeurt echt en het gebeurt hier.”

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek