Leerlingen van het Rietveldcollege hebben niet in de gaten waar de reclameposter van Enschede op het bushokje over gaat. Foto DG
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Rietveldcollege hebben niet in de gaten waar de reclameposter van Enschede op het bushokje over gaat. Foto DG © Tanja Kits

Doetinchem niet bang voor promotieteam uit Enschede; Winterswijk blijft mopperen

DOETINCHEM/WINTERSWIJK - Laat maar komen, dat promotieteam uit Enschede, is de reactie van de Doetinchemse ondernemers, na de commotie afgelopen weekend in Winterswijk. Daar zijn winkeliers woedend over de agressieve reclamestunt van de Twentse hoofdstad. 

Of en wanneer Doetinchem bezoek krijgt van het Enschedese promotieteam, is nog even de vraag. ,,Dat houden we geheim. Anders is het verrassingseffect weg'', zegt projectleider Maria Grob van Stichting Enschede Promotie. Wel kan ze zeggen dat ze gewoon doorgaan met campagne voeren in de Achterhoek. Ondanks de negatieve reacties vanuit Winterswijk op het promotieteam dat flyerde en winkelend publiek aansprak. Vanwege de doorgetrokken N18 is Enschede een kwartier 'dichterbij' gekomen en dus aantrekkelijker geworden voor de Achterhoekers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek