Doetinchemse agente past op kinderen na ongeval: ‘Echt respect voor jullie’

DOETINCHEM - Een politieagente die na een verkeersongeluk in andermans keuken een broodje smeert voor kinderen die even alleen thuis zijn. Dat is de foto die donderdagmiddag op de Facebookpagina van de politie in Doetinchem is verschenen en nu al honderden keren is geliket.

‘Na een ongeluk zijn er soms belangrijke zaken die moeten gebeuren’, luidt het bijschrift van de foto op Facebook. ‘Vandaag was zo’n dag. Moeder moest voor zowel opa als oma zorgen na een aanrijding. Dan passen wij toch even op de kleintjes totdat papa thuis is?’

Naast veel likes krijgt de politie ook de nodige positieve reacties op het bericht. ‘Dit is een van de redenen waarom de agenten met meer respect behandeld mogen worden’, zegt iemand. ‘Echt respect voor jullie’, schrijft een ander.

Volledig scherm
© Politie Doetinchem/Facebook
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek