Politieagenten en de ME verzamelen zich voor stadion De Vijverberg in Doetinchem voor het promotieduel tussen De Graafschap en Roda JC.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieagenten en de ME verzamelen zich voor stadion De Vijverberg in Doetinchem voor het promotieduel tussen De Graafschap en Roda JC. © De Gelderlander

Doetinchemse burgemeester blij met effect noodverordening: teleurstelling overheerst na mislopen promotie

DOETINCHEM - Na twee turbulente voetbalwedstrijden, met na afloop het nodige gedoe, bleef het zaterdagavond rustig rondom stadion De Vijverberg tijdens het verloren play-offduel van De Graafschap tegen Roda JC (2-3). Burgemeester Mark Boumans kondigde vrijdagmiddag een noodverordening af. Tot vreugde van de burgervader vonden zaterdagavond geen incidenten plaats. 

4 reacties

 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Ha ha nou denkt hij zeker dat hij het wiel heeft uitgevonden als hij dan zo goed is waar was hij toen met zijn verhaal toen het vreselijk misging had hij dat toen niet kunnen bedenken
 • Teun Dreug

  1 jaar geleden
  Baas Boumans roept eerst dat hij een feestje zal gedogen. Met alle risico's van dien zoals we gemerkt hebben. En dan draait de man compleet de andere kant op met een noodverordening. Zoveelste bokkesprong van deze burgervader.
 • Fred Dierdorp

  1 jaar geleden
  Eerst gedoogd Bouwmans een eventueel promotie feestje en nu is die koekenbakker blij met de noodverordening. Wat een mafklapper van een kerel.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  het was voorspeld, dat dit de afloop zou worden. gewoon weer een jaartje liefst zonder te veel rommelen en een goed spel doorkomen promoveren en dan eindelijk jaren in de ere-divisie spelen. er is wel een maar er dient wel een betere leiding en spelersgroep komen, die kunnen voetballen. dat kost een beetje maar daar kunnen de Achterhoekse miljonairs wel een mouw aan passen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem