Volledig scherm
PREMIUM
Peter Eggink. © Jan Ruland van den Brink

Doetinchemse goochelaar Peter Eggink laat eindelijk zijn dromen zien

DOETINCHEM - 'Ontmaskerd' is de eerste avondvullende theatershow van de Doetinchemse goochelaar Peter Eggink (41). Een show die hij grotendeels al had geschreven toen hij 8 jaar was. 

Er was eens een jongetje, dat een heel grote binnenwereld had. In de echte wereld had hij het niet zo fijn. Hij had onder meer een leraar die hem sloeg. Daarom trok hij zich terug op zijn slaapkamer, in zijn ouderlijk huis in Zelhem, waar hij zijn eigen fantasiewereld creëerde. Hij droomde duizend dromen over hoe hij de wereld beter kon maken. En hij kwam alleen naar buiten als het sneeuwde. Omdat de wereld er dan zo sprookjesachtig uit zag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: De Graafschap na half uur spelen op achterstand tegen Jong FC Utrecht
    LIVE

    LIVE: De Graafschap na half uur spelen op achter­stand tegen Jong FC Utrecht

    UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek