Volledig scherm
PREMIUM
Derk Haank wil het landbouwcluster van Reed Business in Doetinchem overnemen. Daaronder valt het vakblad De Boerderij. © Springer Nature

Doetinchemse uitgever Derk Haank wil vakblad De Boerderij overnemen

DOETINCHEM - Derk Haank (65) wil vakblad De Boerderij overnemen van uitgever Reed Business. De Doetinchemse uitgever zegt in vergaande onderhandelingen en daarbij gaat het om de overname van alle agrarische activiteiten van Reed in Nederland.

Hieronder vallen ook onder meer het Agrarisch Dagblad, vakbladen als Pluimveehouderij maar ook online-activiteiten en databases over landbouw. Reed Business wil niet reageren. ,,We doen op dit moment geen mededelingen”, zegt een woordvoerder, die wel zegt dat er ‘strategische opties’ worden bekeken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek