Volledig scherm
De prijswinnaars van de Achterhoekse Voetbalnacht. © DG

DZC'68 verkozen tot beste club

DOETINCHEM - Het Doetinchemse DZC'68 is donderdagavond tijdens de Achterhoekse Voetbalnacht verkozen tot 'Beste club van het jaar.' Na de mening van het publiek dat online kon stemmen en de mening van de vakjury kwam de Doetinchemse eersteklasser als beste club uit de bus.

De prijs van Vrijwilliger van het jaar ging naar Longa'30-vrijwilliger Fons Rouwhorst. Jan Minkhorst (DZC'68) werd verkozen tot Voorzitter van het jaar.

Tot grootste talent werd Lois Niënhuis uit Lichtenvoorde uitgekozen, ze speelt bij Longa'30 én komt ook uit voor het Nederlands jeugdelftal.

Scheidsrechter van het jaar werd tenslotte Doetinchemmer Hans Migchelbrink (48). De oud-voetballer van vv Doetinchem hield (in willekeurige volgorde) Wijnand Rutgers, Jan Floors, Emiel Stienezen en Frank Sanders achter zich.

  1. LIVE: De Graafschap scoort erop los tegen Volendam
    LIVE

    LIVE: De Graafschap scoort erop los tegen Volendam

    DOETINCHEM - De Graafschap ontvangt vanavond (aftrap 20.00 uur) FC Volendam op de Vijverberg. De Superboeren hebben na twee wedstrijden in de Eerste Divisie de volle buit gepakt. Youssef El Jebli ontbreekt vanavond bij De Graafschap. De aanvallende middenvelder - dit seizoen al goed voor twee treffers - staat op het punt te vertrekken. Trainer Mike Snoei gunt Stef Nijland zijn eerste basisplaats van het seizoen. Mis niets in het liveblog.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek