Volledig scherm
De prijswinnaars van de Achterhoekse Voetbalnacht. © DG

DZC'68 verkozen tot beste club

DOETINCHEM - Het Doetinchemse DZC'68 is donderdagavond tijdens de Achterhoekse Voetbalnacht verkozen tot 'Beste club van het jaar.' Na de mening van het publiek dat online kon stemmen en de mening van de vakjury kwam de Doetinchemse eersteklasser als beste club uit de bus.

De prijs van Vrijwilliger van het jaar ging naar Longa'30-vrijwilliger Fons Rouwhorst. Jan Minkhorst (DZC'68) werd verkozen tot Voorzitter van het jaar.

Tot grootste talent werd Lois Niënhuis uit Lichtenvoorde uitgekozen, ze speelt bij Longa'30 én komt ook uit voor het Nederlands jeugdelftal.

Scheidsrechter van het jaar werd tenslotte Doetinchemmer Hans Migchelbrink (48). De oud-voetballer van vv Doetinchem hield (in willekeurige volgorde) Wijnand Rutgers, Jan Floors, Emiel Stienezen en Frank Sanders achter zich.

  1. Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open
    PREMIUM

    Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

    ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek