Ellen Willems met haar Zwitserse herder Mick.
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen Willems met haar Zwitserse herder Mick. © Jan Ruland van den Brink

Eén grote moestuin voor de stadsboerin en recensent Ellen Willems

vrijdag interviewEllen Willems (44) wordt stadsboerin. Op een lap grond van 1,5 hectare bij de voormalige gevangenis De Kruisberg in Doetinchem gaat Willems - vooral bekend als recensent van restaurants - een moestuin van formaat beginnen. Dit met als doel de natuur dichter bij de mens brengen. Want zelfs in de Achterhoek is dat nodig. 

3 reacties

 • DeStadswesp

  3 jaar geleden
  Wat een aandacht krijgt de stadsboerin ,zo kan ik het ook
 • Harrie

  3 jaar geleden
  Ik vind de stukjes van Esther Willems over voedsel altijd zeer lezenswaardig. Vandaag over park de Hoge Veluwe gaat ze echter zwaar de mist in. Het stukje is zeer tendentieus geschreven. Zij is heel duidelijk geen voorstander van een park wat met toegangsgelden zijn eigen broek op probeert te houden. Dat mag natuurlijk maar ik vond het heel vilein geschreven, ook op de man spelend naar de directeur. Niet erg sympathiek. 
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  Als het een bedrijf is mag je volgens de wet niet met vrijwilligers werken
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek