Zowat alle veldtoertochten en mountainbikeritten in de Achterhoek voor deze herfst en winter zijn geschrapt als gevolg van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Zowat alle veldtoertochten en mountainbikeritten in de Achterhoek voor deze herfst en winter zijn geschrapt als gevolg van corona. © vanRossumDesign

Eenzaam najaar voor mountainbikers in de Achterhoek: vrijwel alle mtb-tochten afgelast

DOETINCHEM/ BELTRUM - Mountainbikers in de Achterhoek moeten hun heil elders zoeken dit najaar. Zowat alle veldtoertochten en mountainbikeritten in deze regio voor deze herfst en winter zijn geschrapt als gevolg van corona.

  1. Buren van vaten met blusschuim hebben appels met gif aan boom: ‘In  2018 nog van gegeten’
    PREMIUM

    Buren van vaten met blusschuim hebben appels met gif aan boom: ‘In 2018 nog van gegeten’

    DOETINCHEM - ,,Hoe verkopen we nu ons huis nog", vraagt Roelof de Wit zich af. De Doetinchemmer is de naaste buur van de 1.300 vaten met blusschuim die staan opgestapeld op een terrein aan de Voltastraat. De gemeente Doetinchem wil vaart maken met het verwijderen. Onderzoek wijst uit dat de appels aan zijn bomen PFOS bevattten, hetzelfde niet afbreekbare gif dat zit in het blusschuim.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek