Tessa Keus.
Volledig scherm
PREMIUM
Tessa Keus. © Theo Kock

Elektronicazaak, babywinkel, een parfumerie: Niemand wil Tessa (18) als werknemer

De Doetinchemse Tessa is 18 jaar en wil dolgraag kapper worden. Of werken in een winkel. Maar dat gaat niet. Ze heeft een beperking, waardoor ze extra begeleiding nodig heeft. Doorstuderen zit er niet in. En die baan vindt ze ook niet. Nu zit ze al maanden thuis, net als vele anderen.

23 reacties

 • Finette

  2 jaar geleden
  Las dat ze nu dingen aangeboden krijgt, zou super leuk zijn voor haar Maar stel je verwachtingen wat bij 
 • Sandy

  2 jaar geleden
  Tessa mag als het haar leuk lijkt bij ons in de winkel aan de Kraakselaan 93 te Doesburg komen kijken. Misschien kunnen wij iets voor haar betekenen! Litania's Lifestyle is een boetiekje in tweedehands kleding & accessoires. De opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting Litania.(www.stichtinglitania.nl) Hiermee ondersteunen we kinderen met een beperking in de aanschaf van hulpmiddelen om het leven een stukje aangenamer te maken. Wie weet kan Tessa haar plekje in ons team van vrijwilligers vinden, waar ze zichzelf kan zijn en haar talenten kan ontwikkelen!
 • Annet Hulstein

  2 jaar geleden
  Klopt helemaal, mijn dochter werd ook niet aangenomen daar. 
 • Mars

  2 jaar geleden
  Met een beperking tel je nauwelijks mee, ik weet er alles van. En als je dan toch nog iets vind, word er de eerste drie jaar 70% van je loon in gehouden. Dus als je geen goede baan kunt krijgen, werk je bijna voor noppes. Heel mooi landje hebben we hier, en dan vinden ze het nog gek, dat er mensen zijn die het op een andere manier gaan halen,,zakkenvullers zijn het.
 • S Keus

  2 jaar geleden
  Moet je wel naar het rijnijsel toen kunnen

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek