In het bos van de Wehlse Broeklanden achter de Voltastraat heeft Reinoud Arts, eigenaar van de grond waarop de vaten staan, borden geplaatst waarin hij waarschuwt voor bodemverontreiniging. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Rutgers Milieu.
Volledig scherm
PREMIUM
In het bos van de Wehlse Broeklanden achter de Voltastraat heeft Reinoud Arts, eigenaar van de grond waarop de vaten staan, borden geplaatst waarin hij waarschuwt voor bodemverontreiniging. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Rutgers Milieu. © DG

Escalatie over vaten in Doetinchem: Rutgers pikt borden met beschuldiging niet

DOETINCHEM - ‘Verboden toegang, bodem zwaar verontreinigd, veroorzaakt door Rutgers Milieu'. Twee borden staan sinds vrijdag langs het wandelpad door het bosperceel van de Wehlse Broeklanden achter het terrein aan de Voltastraat in Doetinchem, waar 1.300 vaten met blusschuim staan opgeslagen.

6 reacties

 • Ton

  1 jaar geleden
  Nog nooit gehoord van gefinancierde rechtsbijstand?
 • Ger Ra

  1 jaar geleden
  Rutgers is notabene bevelvoerder brandweer bij Doetinchem, hij heeft in mijn inziens de gemeente misleid anders had het nooit zover kunnen komen. Rutgers verklaard zich lekker failliet en de burger kan het ophoesten. Terecht dat zijn naam op de borden staan, hij heeft die troep laten plaatsten en er geld voor gehad.
 • Henk Garretsen

  1 jaar geleden
  Rutgers heeft nog wel geld voor een advocaat?
 • Vak29

  1 jaar geleden
  Wel vreemd dat er in een natuurgebied zoveel van deze vaten opgeslagen kunnen zijn
 • DeStadswesp

  1 jaar geleden
  Dat snap ik, bewijs het eerst maar eens

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek