Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Mingel in Doetinchem. © Jan van den Brink

Eten in de voormalige Doetinchemse V&D: voor iedereen wel wat lekkers

over de tongHet pand van de vroegere V&D in Doetinchem trekt na twee weken al een volle zaal. En dat is best knap, want het is een balzaal. Betalen doe je bij binnenkomst bij Mingle.

Waar lange tijd een dodelijk saaie kant van de binnenstad van het centrum van Doetinchem was, is nu weer levendigheid. De blokkendoos is heel stevig onder handen genomen en als je binnenkomt, kijk je je ogen uit.

Meteen na binnenkomst beland je bij een enorme balie met maar liefst drie mensen achter de kassa.

Met een vriendelijke blik informeert de eigenares naar de leeftijden van iedereen. Boven de 11 jaar betekent volwassen eetlust en dan betaal je het volle bedrag. Maar, zegt ze daarbij, omdat ze net open zijn, krijgt iedereen 2 euro korting.

Alles is inclusief, ook de alcoholische dranken, en betalen doe je meteen. Op de bon staat een tijdstip van binnenkomst. Na twee uur moet je vertrekken of betalen voor de verlenging van de maaltijd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek