Familie slachtoffers Wehl bezoekt plek des onheils, nog talloze vragen over wat er is gebeurd : ‘Verscholen tussen de bomen lag de auto’

videoWEHL - De vondst van twee jonge vrouwen (19 en 22 jaar) in een auto langs de Liemersweg bij Wehl is nog omgeven met vragen. Familie en vrienden van de slachtoffers kwamen vrijdag aan het begin van de middag naar de plaats van het ongeval, waar inmiddels meerdere bossen bloemen en kaarsen zijn neergelegd.

5 reacties

 • Elisa deJong

  4 maanden geleden
  Natuurlijk heeft Frank Jansen gelijk. | Mijn deelneming.. verschrikkelijk om je jonge kind zo te verliezen..
 • Wim Sonderen

  4 maanden geleden
  Frank Jansen, niet als ze in het water liggen.
 • Eros Oliv

  4 maanden geleden
  Nou dan zal ik de eerste maar zijn die erover begint... Jarenlange bezuinigingen op groenonderhoud en snoeiwerkzaamheden aangespoord door de natuurliefhebbende organisaties bloemetjes en bijtjes... was alles netjes bijgehouden en strak had men dit zeker eerder gezien. een weg loopt van berm naar berm en stopt niet naast het fietspad dus onderhoud ook niet. Neemt niet weg dat het bijzonder tragisch is.
 • frank jansen

  4 maanden geleden
  Om telefoongegevens na te trekken is er toestemming nodig van het Openbaar ministerie. In vakantietijd duurt dat dagen. Wie snapt die privacy waanzin nog? Lijkt me dat ze ruim een dag eerder hadden kunnen worden getraceerd.
 • Sjaak Matenman

  4 maanden geleden
  Rond uit vreselijk. Ik ben woensdag morgen zeer, zeer dicht bij deze plek geweest, ik zag de sporen ook staan. Maar gewoon geen auto gezien, hoe is het mogelijk. onvoorstelbaar. Ik wens familie en vrienden heel erg veel sterkte toe.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek