Familie van vermiste vriendinnen (19 en 22) was ten einde raad: ‘Het is niks voor hen om zomaar lang weg te blijven’

updateGAANDEREN - De familie, vrienden en bekenden van de twee Achterhoekse vriendinnen die in een gecrashte auto bij Wehl zijn teruggevonden waren afgelopen dagen al radeloos. Beide meiden waren sinds de nacht van dinsdag op woensdag spoorloos. Hun ergste nachtmerrie kwam uit. Donderdagmiddag werden ze gevonden in een gecrashte auto, in een berm langs de weg bij Wehl. Een van de twee is overleden, de ander is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. 

5 reacties

 • Marion B³chner

  4 maanden geleden
  Sterkte familie en vrienden!!
 • Rudie Reindsen

  4 maanden geleden
  Sterkte !!
 • Bernard Cremer

  4 maanden geleden
  ""telefoongegevens uit te kijken "", alleen na toestemming van OM ? Wat een bureaucratie weer, tja, "privacy hin, privacy her" . Hier gaat het toch over een zeer ernstige zaak. Elke 'smart" phone heeft contact met GSM zendmasten. "Wie zijn telefoon aan heeft staan, is dus nauwelijks nog anoniem", citaat uit de website https://www.agconnect.nl reeds in 2013 . Analyse van de plaatsbepalingen totdat de mobieltjes uitgeschakeld werden, is een grote stap voorwaarts in het onderzoek.
 • Claude Sac

  4 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor de familie het is te hopen dat ze snel terug komen Goed dat de Gelderlander hier uitgebreid aandacht aan besteed, maar achter de betaalmuur...
 • Martijn Hamer

  4 maanden geleden
  Pfff een nachtmerrie voor elke ouder. Hopen en duimen dat ze snel in levende lijve gevonden worden!!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek