Familiemens Alexander Büttner komt ‘thuis’ in Doetinchem: ‘Nu kan ik eindelijk het shirt van De Graafschap aan’

Met videoAlexander Büttner (33) is verknocht aan Doetinchem en zijn familie. Maar in zijn imposante loopbaan speelde de linksback nog nooit voor De Graafschap. Vanaf volgend seizoen is dat anders.

14 reacties

 • Henk keurentjes

  1 maand geleden
  Heino Johannes Theodorus Bohmer Klopt iedereen is schuld behalve het bestuur en de staf en de spelers want die waren echt top met de aanvoerder voorop amateurs leek het meer op
 • Heino Johannes Theodorus Bohmer

  1 maand geleden
  Voor het geld hoef die het niet meer te doen Voor de Graafschap zal die best wel een aanwinst zijn. Jammer dat je deze beslissing niet al eerder heb genomen , maar zelfs Tedje van de Pavert ging weg toen die het beter kon krijgen bij Pec Zwolle Het zegt dan ook wel genoeg over de selectie dat hij aanvoerder is geworden Der was gewoon niet genoeg kwaliteit om te promoveren dit seizoen De schuld van de Knvb , want men pakte gewoon een promotie af twee seizoenen geleden met Henk de Jonge
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @j.crijns. Voor de graafschap goedgenoeg, en jij zeult op jongeren, waar zijn die dan? En ook siem kan van toegevoegde waarde zijn, nu nog een stuk of 5 van dit niveau erbij voegen, mee doen om promotie eindelijk eens weer.
 • J. Crijns

  1 maand geleden
  @Marc Stuy Dat hij bij een groot aantal clubs heeft gespeeld wil nog niet zeggen dat hij een topper is. Diverse keren is zijn contract ontbonden (waarschijnlijk niet omdat hij zo goed was), door Moskou na een aantal wedstrijden verhuurd aan Anderlecht en na nog wat omzwervingen een jaarcontract bij RKC. Ik vind dat niet bepaald een topcarriere, ook al rijdt hij een Lamborghini.
 • Enrico Jansen

  1 maand geleden
  Prima speler voor onze club. Heeft dit seizoen alles gespeeld bij RKC in de Eredivisie, dan ben je gewoon een versterking voor De Graafschap. Succes en nu verder bouwen met een aantal ervaren spelers en eigen jeugd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek