Oppenheimer
Volledig scherm
PREMIUM
© Oppenheimer

FNV: door op te stappen bij Laborijn speelt Oude IJsselstreek mooi weer

DOETINCHEM - ,,De gemeenten Doetinchem, Aalten en Oude IJsselstreek zijn samen in Laborijn gestapt", stelt Wilco Veldhorst, FNV bestuurder in de Achterhoek. ,,Ze zijn dus samen verantwoordelijk voor de puinhoop. Het uitstappen van Oude IJsselstreek uit Laborijn onder leiding van wethouder Peter van de Wardt is een vlucht naar voren. Alsof Laborijn zijn probleem niet is en hij ook niet verantwoordelijk is voor de problemen. Mooi weer spelen, is het."

11 reacties

 • Burger

  2 jaar geleden
  Bij alle betrokken instanties krijg ik de indruk dat er 24 uur loon geïncasseerd wordt in een 24 uur economie, met een in een blauwe maandag verkregen hbo papiertje en een van 9 tot 17.00 uur mentaliteit. Dat dit fout gaat kan iedere vmbo opgeleide met vlag en wimpel u vertellen. Alleen staan deze mensen onderaan en moeten hun mondje dichthouden.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Over mosterd na de maaltijd gesproken. Dhr Veldhorst vind dat alleen de directeur weg moet en dat een organisatie als Laborijn onontbeerlijk is. Toe maar, het is de FNV van voorheen allang niet meer. Binnen Groen Links, SP en PVDA zijn een aantal ex FNV kopstukken geheel niet succesvol of geweest. De FNV is een marchinale organisatie geworden met hoopopgeleiden als kunstmatig geweten die tegen een mega salaris de media schrijven of spandoeken ophangen, als er wat te halen valt en dat is meestal veel te laat.
 • Lezeres

  2 jaar geleden
  Ze reageren veel te laat en grijpen niet in.
 • theo

  2 jaar geleden
  Ja mensen je moet nu je eigen hagie zien te redden en de problemen van je afduwen en vooral wijzen naar anderen  
 • Gedacht

  2 jaar geleden
  En wat zou het mooi zijn geweest als ze dat ook op tijd hadden gebruikt...
 1. De Graafschap-trainer Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  De Graafschap-trai­ner Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Reinier Robbemond merkt dat het overlijden van Simon Kistemaker veel teweeg heeft gebracht bij zijn club en in de Achterhoek. ,,Hoe mensen hier over hem praten, en hoe supporters op zijn overlijden reageren, laat zien hoeveel hij voor deze club heeft betekend”, zei Robbemond in aanloop naar het thuisduel van vrijdag (20.00 uur) met Jong Ajax over de voormalig culttrainer van de Doetinchemse club.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek