Volledig scherm
De hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt voor een aanrijding op de kruising Van Barneveldlaan en de Lindenlaan te Wehl. © RonV Media

Forse blikschade bij botsing auto's op Van Barneveldlaan in Wehl

WEHL - Op de kruising van de Lindenlaan en de Van Barneveldlaan zijn donderdagavond twee auto's tegen elkaar gebotst. Daarbij vielen geen gewonden, maar beide auto's moeten worden afgesleept.

Een automobilist die vanuit de Lindenlaan kwam kon de automobiliste die van rechts over de Van Barneveldlaan kwam aanrijden niet meer ontwijken, waarop een botsing volgde.

De auto die vanuit de Lindenlaan kwam maakte door de botsing een halve slag en kwam half op de stoep tot stilstand, met een flinke deuk in beide portieren. De automobiliste die over de Van Barneveldlaan reed  kon haar auto verderop parkeren. Van die auto ligt de voorzijde  en de bumper in de kreukels.

Een van de betrokkenen is in de ambulance nagekeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek