Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Anton Kappers

Geen cash uit de geldautomaat? Niet een storing maar een tekort aan geldtransporteurs is vaak de oorzaak

ARNHEM - Geldautomaten die geen cash meer uitgeven. Afgelopen twee jaar gebeurde het vaker dan voorheen, erkent Geldmaat, de beheerder van pinautomaten.  Door personeelstekorten bij transporteurs konden lege automaten niet worden bijgevuld en waren ze voor klanten niet te gebruiken. 

3 reacties

 • Kenneth Tharmaratnam

  4 maanden geleden
  Ik denk dat het ook eens tijd wordt om het publiek er meer op aan te zetten geen grote(re) bedragen te gaan pinnen en eens eindelijk er voor te gaan zorgen dat er 5 euro biljetten beschikbaar komen (zoals in de landen om ons heen) en dat deze, tezamen met de 10 euro biljetten goed beschikbaar blijven
 • van Bennekom

  4 maanden geleden
  Geldmaat is niet de enige in Nederland, die pinautomaten bedient. Bij Plus supermarkt in Doetinchem Liemers staat een geldautomaat, die niet van Geldmaat is, maar - naar ik meen – van Your Pin. In een artikel van vorige week over een pinwinkel wordt verwezen naar een kaartje met daarin de Geldmaat pinautomaten in Doetinchem. Bij nadere bestudering blijken van de 10 automaten in Doetinchem Achterhoek er 3 permanent buiten bedrijf.
 • S Schiltmans

  4 maanden geleden
  En dan betaal je bij de Rabobank 0,75 euro voor elke keer dat je bij een andere geldautomaat dan de Geldmaat pint! Nergens aangekondigd en eigenlijk gewoon schandalig.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem