Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Kaal met één van de twee Husqvarna-motoren, die een dag na de diefstal werden teruggevonden door de politie. © privéfoto

Gestolen crossmotoren terug op verjaardag eigenaar: ‘Mooiste cadeau’

NIEUW-WEHL - Drie gestolen crossmotoren van de familie Kaal uit Nieuw-Wehl zijn een dag na de diefstal op toevallige wijze weer teruggevonden. De motoren stonden in een busje dat in de nacht van vrijdag op zaterdag stilstond op een parkeerplaats langs de A50 richting het zuiden.

Het voertuig werd door agenten bekeken voor een algemene controle. In de laadruimte stonden de drie crossmotoren (totale gezamenlijke waarde 20.000 euro) en een eveneens gestolen paar crosslaarzen. In het busje lag ook inbrekerswerktuig, aldus de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek