Gokkers zien De Graafschap wel winnen in Almere

DOETINCHEM - De Graafschap is volgens de Toto-deelnemers favoriet voor de uitwedstrijd van donderdag tegen Almere City FC. De Superboeren spelen donderdag in Almere (20.45 uur) de eerste van twee duels om promotie naar de eredivisie. Inzetten op winst voor de Doetinchemmers levert bij de bookmaker minder op dan een gok op winst voor Almere. 

Relatief weinig gokkers gaan woensdag nog uit van een gelijkspel. Inzetten daarop is het meest lucratief. Een inzet van 1 euro levert 3,76 euro op als de ploegen inderdaad gelijkspelen.

Dat is veel meer dan de 2,10 euro bij winst van De Graafschap of de 2,92 euro als Almere City aan het langste eind trekt.

De meeste Toto-deelnemers gaan ervan uit dat er in ieder geval een goal gaat vallen in Almere. Dat is ook logisch; beide teams scoren er de laatste tijd lustig op los. Wie inzet op een eindstand van 0-0 krijgt voor elke euro ruim 23 euro terug als dat de uitslag wordt. Zet je in op vijf goals of meer, dan krijg je voor elke ingezette euro slechts ruim 3 euro terug.

De uitslagen 1-1, 1-2 en 2-2 zijn het meest populair bij wedlustigen. Ook zetten zij meer in op 0-1 of 0-2 dan op winst voor Almere City.

Volledig scherm
Het Yanmar Stadion in Almere. © Pro Shots
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek