De vestiging van Van der Valk aan de Kilderseweg zoals het er over tien à vijftien jaar moet uitzien. Links loopt de Europaweg, op de achtergrond snelweg A18.
Volledig scherm
PREMIUM
De vestiging van Van der Valk aan de Kilderseweg zoals het er over tien à vijftien jaar moet uitzien. Links loopt de Europaweg, op de achtergrond snelweg A18. © Hollandschap

Grimmige sfeer rond komst Van der Valk in Doetinchem: ‘Toch hoop ik dat we straks goede buren worden’

DOETINCHEM - Boosheid over dreigende verdubbeling van het aantal hotelkamers én over een inrit die volgens buren nog niet gemaakt had mogen worden. De sfeer rond de komst van een Van der Valk in Doetinchem is grimmig, zo bleek dinsdagmorgen bij de bestuursrechter in Arnhem.

13 reacties

 • Bert Janssen

  1 maand geleden
  Jan Willem Nagelbrink: Inderdaad, ik weet het. Dus een meerwaarde voor het Achterhoekse MKB is er niet, Dus ook niet het Noaber gevoel. Wat is dan de meerwaarde?? Laat de journalistiek (De Gelderlander) eens een artikel schrijven over het echte noaber gevoel van Van der Valk.
 • anja steentjes

  1 maand geleden
  Heerlijk, ik ben fan laat maar komen. Fijn ook om mensen uit te nodigen. Altijd goed.
 • van Bennekom

  1 maand geleden
  Van der Valk: eerste hotel en eerste restaurant in Doetinchem Liemers.
 • A Bulten

  1 maand geleden
  De enigste die hier beter van worden zijn "de Valkjes". Ooit begonnen met een recycling restaurant ( rest voedsel van tafel hergebruiken) met een rode kers op de appelmoes. Hele volksstammen aten daar, het bedienend personeel bestond voor 80% uit studenten en werden constant achter de vodden gezeten.
 • bert Korterink

  1 maand geleden
  Wat een geneuzel allemaal. Ik neem aan dat er voldoende onderzoek is gedaan naar de mogelijkheden en kansen. Van der Valk is teen commercieel bedrijf dat niet uit liefdadigheid wil bouwen. Die er je voordeel mee en profiteer van de komst van dit hotel Overigens heb ik al een kandidaat die er vanaf de opening wel wil werken

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek